Over Support by Chantal

De persoon achter “Support by Chantal”  ben ik: Chantal Roth-Voorbeytel.

Ik ben een geboren en getogen, nuchtere “Zeeuwse”.  Zeeuwen staan doorgaans bekend als nuchter. ‘Doe ma hewoon, dan doe je á hek henoeg’. Die nuchtere volksaard komt door het leven in een land aan zee en wordt dus vertaald in een no-nonsens mentaliteit maar ook zeker een loyale inzet naar hun werkgevers.

Op die manier benader ik dan ook mijn opdrachtgevers en opdrachten die daar uit voortkomen; nuchter, loyaal en met een tomeloze inzet.

Werkzaamheden kunnen op locatie worden uitgevoerd of virtueel.

U zult denken; virtueel? Volgens het woordenboek betekent virtueel; onafhankelijk van tijd en plaats. Dat wil zeggen dat ik kan werken op elke gewenste plek. Dat kan thuis zijn, op een flexplek, bij een bedrijf, zelfs op een terras. Zolang er maar een internetverbinding aanwezig is. Doordat ik flexibel ben in mijn werkplek, kan ik ook mijn tijd efficiënter indelen. Opdrachten die hiertoe behoren zijn bijvoorbeeld het invoeren van data, het zoeken naar geschikte kandidaten voor uw onderneming of elke willekeurige administratieve ondersteuning welke uitgevoerd kan worden met het “Microsoft Office pakket”.

Maar zoals gezegd kunnen opdrachten ook plaatsvinden op locatie. Met betrekking tot “Hospitality” is dit een ruim begrip; het kan als gastvrouw/promotiehostess  zijn op een beurs, op een open bedrijvendag, een fair of welk evenement dan ook waar uw onderneming is vertegenwoordigd.