Vacature medewerker visserij

Voor een veelzijdig bedrijf in de visserij ben ik op zoek naar een medewerker voor aan boord van een mesheftenkotter, ligplaats Kamperland.

Het betreft een veelzijdig bedrijf dat naast mosselen ook scheermessen, oesters en andere schelpdieren vist, kweekt en verhandelt.

Met hun eigen schepen, kweekpercelen en moderne fabriek beheersen zij de volledige bedrijfskolom, van grondstof tot verkoop.

In deze functie zoeken we iemand die als matroos wilt starten aan boord en de ambitie heeft om door te groeien naar stuurman/kapitein.

Mocht je echter als op een dergelijk niveau zijn in je carrière en toe zijn aan een switch ben je uiteraard ook vrij om te reageren!

Wat vragen wij aan jou? Best wel wat, maar je krijgt er ook een hoop voor terug!

  • De voorkeur heeft een afgeronde SW5 of SW6 afgeronde opleiding, dit zou het mooist zijn. Maar…ben jij reeds als matroos werkzaam in een andere branche en zie je jezelf ook wel in de visserijbranche nodigen we je zeker uit om te reageren!
  • Je bent bereid te werken in een schema van 3 weken op, 1 week af. ( Tussendoor is ook een mogelijkheid om even huiswaarts te keren)
  • Er wordt verwacht dat je in de drukste periode van het jaar (15 dec tot 2 jan) klaar staat voor je werkgever en collega’s.

Wat bieden wij jou?

  • Een passend basis salaris met uiteraard vakantiegeld
  • Een extra salaris aan de hand van de vangst, hoe meer wij vangen/verkopen, hoe meer jij verdient!
  • Woon-werk reisvergoeding per visbeurt

Heb jij na het lezen van deze vacature graag wat meer informatie ter beschikking?

Of misschien heb je iemand in je omgeving die interesse zou hebben?

Ik ben per mail of telefoon beschikbaar om antwoord op je vragen te geven en hoor graag van je.

www.supportbychantal.nl

info@supportbychantal.nl

0653936624