Vacature Onderhoudscoördinator (Scheepvaart) (vervuld)

Ben jij in het dagelijks leven graag bezig met plannen en organiseren? Dan kan jij in de rol van Onderhoudscoördinator Scheepvaart je hart ophalen. Wel val je hierbij letterlijk tussen wal en schip! Je bent de sleutelfiguur voor de bemanning op het schip en voor het schip zelf.

Je bent gewend je handen uit de mouwen te steken: alles voor het resultaat, ook als dat een uurtje doorwerken betekent. Als je niet weet hoe iets moet, dan schrik je er niet voor terug, maar vreet je je in zodat je het daarna wel weet. Je weet ook wanneer je hulp moet vragen in plaats van zelf opnieuw het wiel uit te vinden.

Je krijgt anderen mee in de dingen die je wilt realiseren en je bent niet bang om op mensen af te stappen en te vragen wat je hebben wilt. Je laat je niet afschepen met een half antwoord, maar houdt zelf controle op de voortgang van acties. Bij collega’s én externen lukt het jou om snel tot levering van het gevraagde te komen.

Verder verwachten wij van de onderhoudscoördinator een proactieve, verantwoordelijke en servicegerichte houding. Jij hebt minimaal MBO4 werk- en denkniveau, bent digitaal vaardig en hebt een brede technische kennis.

Ervaring met scheepvaart is geen vereiste!

Taken waar jij je o.a. mee bezig gaat houden zijn bijvoorbeeld;

  • het opstellen van de planning en het budget ten behoeve van onderhoud, reparaties en voorraden.
  • zorgdragen voor periodieke inspecties aan boord en ondersteunen van de bemanning van de schepen bij technische vragen en/of onderhoud.
  • je bezig houden met het voorbereidende werk, bijvoorbeeld met betrekking op een aankomende dokking / reparatie

Wat kun jij verwachten?

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een passende pensioenregeling
  • Een brede functie met veel ruimte voor eigen initiatieven
  • Legio mogelijkheden voor zelfontwikkeling

Mail of bel me voor meer informatie over deze uitdaging!

Coordinator word on business cards in a holder to illustrate a job or position for a task or work supervisor, director or manager