Vacature windturbine engineer

Behoor jij tot de beste mechanisch- of elektrotechnisch monteurs van Nederland? Of ben jij een autotechnicus die nadenkt over een carrière switch?  In deze functie stijg je tot ongekende hoogte! Dus hoogtevrees is geen optie!

In teamverband ben jij verantwoordelijk voor het preventief onderhoud aan de grootste Windturbines van Nederland. Het doel van de functie is het laten draaien van de Windturbines op een zo efficiënt mogelijke wijze. Het is van belang dat jij snel kunt schakelen en oplossingsgericht te werk gaat. Jij voert volgens protocollen onderhoudswerkzaamheden uit, maar lost ook storingen op! De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit periodieke, preventieve en correctieve werkzaamheden.

Als service monteur wordt jij getraind en opgeleid in Emmeloord, in het internationaal trainingscentrum. Je werkgever kent een uitgebreid pakket aan opleidingen en cursussen.

Jij bent in het bezit van een technische opleiding (Minimaal niveau 2/3) richting de elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde, algemeen operationeel technicus, etc.
Je houdt van sleutelen en bent niet bang om vieze handen te krijgen! Tevens ben je in bezit van het B-rijbewijs.

Wil jij boven iedereen uitstijgen? Neem dan contact met me op voor meer informatie.
info@supportbychantal.nl
#monteur #werktuigbouwkunde #mechatronica #elektrotechniek #onderhoud #werk