Chantal

Ik heb een solide reputatie opgebouwd in de branche Werving en Selectie. Sterk in het opbouwen van solide relaties en effectief werken met diverse mensen is mijn kracht. (Voor mijn contactgegevens kunt u naar beneden scrollen indien u deze pagina op uw mobiel bezoekt)

Tijdens het benaderen van potentiële kandidaten en klanten merk ik nog heel vaak dat er een verkeerde gedachte is bij Werving & Selectie.

Er zijn nog steeds heel veel mensen die denken dat Werving & Selectie betekent dat je onder contract komt bij het Werving en Selectie bureau en dus niet in dienst gaat bij de werkgever zelf.

Eigenlijk denkt men dat Werving en Selectie een soort van uitzendbureau is of een ander soort constructie waar men aan “vast” zit en dus geen vrijheid van solliciteren meer heeft.

Dit is dus een groot misverstand!

Bij Werving en Selectie is er een partij (Support by Chantal) die helpt bemiddelen tussen werkgevers en kandidaten. Support by Chantal zoekt, na toestemming, mee met een bedrijf wanneer deze een vacature heeft openstaan.

Tussen Support by Chantal en een werkgever kunnen diverse afspraken gemaakt worden. Soms wordt Support by Chantal gevraagd mee te zoeken naar geschikte kandidaten bij een openstaande vacature en soms wordt de gehele werving aan Support by Chantal overgedragen.
Support by Chantal zoekt dus als het ware naar potentiële kandidaten die geschikt zijn als de beste sollicitant ofwel nieuwe werknemer voor de werkgever.

Nogmaals; je gaat niet op contract bij Support by Chantal maar gewoon direct op contract bij de werkgever.

De contacten met de werkgever, communicatie en salaris/arbeidsvoorwaarden en dergelijke, lopen via Support by Chantal. De werkgever keert een vooraf afgesproken fee uit naar Support by Chantal voor de werkzaamheden die zijn verricht en zo is de cirkel van Werving en Selectie rond.

Voor werknemers is het grote voordeel dat je niet zelf op vacatures hoeft te solliciteren! Support by Chantal kent de arbeidsmarkt en de bedrijven van haar openstaande vacatures. Dit kan een groot voordeel zijn aangezien Support by Chantal de klant al kent. Tevens wordt er goed contact gehouden tussen de kandidaat/klant en mijzelf en kan ik een goede begeleiding garanderen tijdens het hele sollicitatieproces. Sommige bedrijven werven uitsluitend via een werving- en selectiebureau, die vacatures zou je dus mis kunnen lopen.

 

Maar hoe zit het nu met de voordelen voor de werkgevers?

Het uitbesteden van werving en selectie biedt werkgevers een belangrijke toegevoegde waarde. Zij zijn minder tijd en aandacht kwijt aan het zoeken van nieuw personeel en de arbeidsmobiliteit wordt bevorderd.
Door de werving en selectie in handen te leggen van Support by Chantal kan daarnaast voorkomen worden dat vacatures lang open blijven staan, omdat het bedrijf er zelf niet in slaagt om de juiste mensen te vinden. Ik recruit via verschillende technieken zoals vacaturesites, sociale media, verwijzingen, netwerkevenementen en telefonische screenings.
Mijn ervaring als recruiter overschrijdt verschillende branches zoals Oil & Gas, Maritime en Consultancy en heeft me in de loop van tijd ook kennis van andere branches gegeven.

Nog een laatste weetje; Support by Chantal zal nooit en te nimmer om inschrijfkosten vragen! Ik benader alle kandidaten geheel vrijblijvend en zij zijn altijd vrij om hun eigen carrière pad te kiezen.

Ben je als toekomstige werknemer of werkgever nog niet overtuigd door de website dan is het uiteraard altijd mogelijk een persoonlijk gesprek in te plannen zodat uw wensen besproken kunnen worden.

Mocht jij dus geheel vrijblijvend je CV willen sturen met een korte omschrijving van de functies en/of branches waar je interesses liggen dan zie ik die graag verschijnen via: info@supportbychantal.nl

Tot horens!

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.